Kapper Haar Moment Privacy Verklaring

Doel
Kapper Haar Moment, met inbegrip van de gerelateerde ondernemingen, respecteert de privacy van zijn zakenpartners en bezoekers van zijn Website (zoals hieronder gedefinieerd) en Social Media pagina’s van de onderneming. Kapper Haar Moment Privacy Verklaring (de “Privacy Verklaring”) beschrijft welke informatie wij verzamelen, hoe wij deze informatie verkrijgen en hoe wij die informatie kunnen gebruiken of vrijgeven. Deze Privacy Verklaring omschrijft tevens de maatregelen die wij nemen om informatie te beveiligen en hoe individuele personen contact met ons kunnen opnemen over onze activiteiten m.b.t. uw privacy.

Reikwijdte
Deze Privacy Verklaring dekt alleen onze privacy activiteiten m.b.t. het verzamelen, gebruiken en vrijgeven van verkregen informatie: via de Kapper Haar Moment Website op www.hrmoment.nl en informatie op onze Social Media profielen.

In kaart brengen website bezoek
Op de website van Kapper Haar Moment worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens worden gebruikt voor analyses van bezoek- en klikgedrag op de website. Kapper Haar Moment gebruikt deze informatie om de werking van de website te verbeteren. Deze gegevens worden zo veel mogelijk geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.

Persoonsgegevens die wij verwerken
Kapper Haar Moment verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
– Voor- en achternaam
– Telefoonnummer
– Locatiegegevens
– Internetbrowser en apparaat type

Google Analytics
Kapper Haar Moment maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de websitegebruiken. De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie. U treft ook het privacybeleid van Google Analytics hier aan. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe onze website gebruikt wordt, om rapporten over de Website aan Kapper Haar Moment te kunnen verstrekken en om haar adverteerders informatie over de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Kapper Haar Moment heeft hier geen invloed op. Kapper Haar Moment heeft Google geen toestemming gegeven om via Kapper Haar Moment verkregen Analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar info@hrmoment.nl Kapper Haar Moment zal zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek reageren.

Beveiligen
Kapper Haar Moment neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. De website van Kapper Haar Moment maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien u meer informatie wenst over de beveiliging van door Kapper Haar Moment verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact op met Kapper Haar Moment via:

Haar Moment
Noord Voorstraat 31
Tel: +31646717560

Social Media

Hoe wij informatie verkrijgen
Wij verzamelen informatie van en over onze Bezoekers via Social Media (Facebook & Instagram).

Informatie die u ons verstrekt
– Indien u reageert op posts op social media.
– Indien u participeert aan interactieve items van onze Social Media, of indien u aan ons een verzoek tot nadere informatie richt.

Hoe wij informatie op Social Media gebruiken
Wij kunnen informatie die wij verzamelen over onze bezoekers voor de volgende doeleinden gebruiken:
– Promoten van onze kappers werk en winkel, waarbij in sommige gevallen foto’s gebruikt worden doch alleen met toestemming van de betreffende persoon.

Overtredingen op Social Media 
Vermoedens van overtredingen bij gebruik van Social Media dienen te worden gemeld aan onze Functionaris Gegevensbescherming via e‑mail info@hrmoment.nl.

Keuze 
U dient deze Privacy Verklaring zorgvuldig door te lezen, want indien u niet akkoord gaat met onze handelswijze, is het uw uiteindelijke keuze om onze Website niet te gebruiken. Onthoud dat door ongeacht welk gedeelte van onze Website te gebruiken, u akkoord gaat met onze privacy policy.

Delen met anderen
Kapper Haar Moment verstrekt uw persoonsgegevens nooit aan derden alleen indien dit nodig is om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Chat openen
1
Hallo, welkom bij Haar Moment, de leukste kapper van 's-Gravendeel en omstreken. Waarmee kunnen wij je helpen?