Disclaimer

Uitsluiting aansprakelijkheid

Algemeen
Het onderstaande is van toepassing op de webpagina. Door de webpagina te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

Uitsluiting van aansprakelijkheid
Alle informatie op deze webpagina is bedoeld voor persoonlijk gebruik. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen en typefouten worden voorbehouden. Wij spannen ons in om de informatie op deze webpagina zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn. Haar Moment aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik, onvolledigheid of onjuistheid van de aangeboden informatie op deze website.

Beschikbaarheid
De informatie op deze website kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving worden gewijzigd. Wij spannen ons in om deze webpagina zo veel mogelijk beschikbaar te stellen, maar wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele gevolgen van (tijdelijke) niet-beschikbaarheid.

Auteursrechten en intellectuele eigendomsrechten
Het auteursrecht op deze website berust bij Haar Moment of bij derden welke met toestemming dit (beeld)materiaal beschikbaar hebben gesteld aan Haar Moment. Vermenigvuldiging in wat voor vorm dan ook is alleen toegestaan na voorafgaande toestemming door Boerderijcamping De Beek. Deze website kan links bevatten naar websites van derden, Haar Moment is niet aansprakelijk voor schade ontstaan door het gebruik van websites van derden.

Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend.

Chat openen
1
Hallo, welkom bij Haar Moment, de leukste kapper van 's-Gravendeel en omstreken. Waarmee kunnen wij je helpen?