Wie zijn wij

Angelique

Getint van buiten ‘s-Gravendeelse van binnen. Haarstyliste in hart en nieren. Stelt 101 vragen om van jouw kapsel iets moois te creëren. Carrièretijger die niet zomaar opgeeft. Kan polijsten als een pro, maar laat haar eigen haren af en toe wapperen op haar motor. Kampt met een serieuze lipstick-verslaving. Waar Angelique is, is Ivy. Waar Ivy is, is Angelique. Wordt gelukkig van Haar Moment en haar vriend, die s’nachts een pannenkoek met kaas uitserveert.

 

Megan

Een echte tukker en sinds enkele jaren met man en kids de Hoeksewaard beland. Met een kwast in haar hand kan zij hetzelfde als Picasso. Haar beste boek is de menu kaart van een restaurant. Voor ijs mag je haar wakker maken. Knipt geregeld in haar vingers, ongelooflijk dat ze er nog alle tien aan zitten. Wordt er gelukkig van als een klant happy de deur uit gaat en genoten heeft van zijn of haar moment in de salon.

 

Jamie

Een echt paardenmeisje wonend in seutercity ‘s-Gravendeel. Geeft een jaar salaris uit aan haar uiterlijke verzorging. Haar favoriete eten is sushi, sushi en nog meer sushi. Ben je toe aan een metamorfose? Dan ben je bij Jamie in goede handen. Ze kletst de oren van je hoofd, maar maakt het goed met een uitgebreide hoofdmassage aan de wastafel. Word gelukkig van koffie, vakantie en een travel tattoo.